Menu

0

0,00 lei

Livrare produse

Livrare produse

Pentru produsele comandate în magazinul nostru online sunt disponibile urmatoarele modalităti de livrare:

  • Fara Livrare – ridicare de la sediul Street Car Tuning Srl, in orice zi lucratoare intre 09:00-17:00, dupa confirmarea in prealabil a comenzii dvs. telefonic sau pe email.
  • Livrare Standard prin Fan Courier* – pretul va fi afisat in cosul de cumparaturi pentru livrari in Bucuresti si provincie. Termenul de livrare standard este de 1-2 zile lucratoare.
  • Livrare GRATUITA – pentru comenzi mai mari de 10000 RON (inclusiv TVA), costurile de livrare sunt suportate integral de catre noi. Livrare produselor se realizeaza prin Fan Courier*, iar termenul de livrare standard este de 1-2 zile lucrătoare.

Predarea produselor comandate catre serviciul de curierat rapid se realizează numai in zilele lucratoare, pana la ora 15:00. Pentru comenzile trimise după aceasta ora, predarea se va face în urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea comenzilor prin Fan Courier se realizeaza in toate localitatile in care exista puncte de prezenta Fan Courier si in localitatile limitrofe (maxim 10 km). In cazul comenzilor cu adresa de livrare la o distanta mai mare de 10 km de un punct de prezenta Fan Courier, se utilizeaza o metoda de livrare alternativa care va fi stabilita de comun acord.