Menu

0

0,00 lei

Metode de plata

Metode de plata

Pentru finalizarea comenzilor dvs., urmatoarele metode de plata sunt disponibile. Toate metodele de plata sunt 100% gratuite, fara comisioane sau taxe suplimentare.

1. Plata prin transfer bancar

Va rugam sa transferati suma totala a comenzii dvs in contul nostru bancar, folosind detaliile de mai jos. Pentru identificarea rapida a platii dvs, va rugam sa completati campul detalii plata cu numarul comenzii primit in emailul de confirmare.

Firma: STREET CAR TUNING S.R.L.
CUI: RO36619424
Banca: ING BANK 
IBAN: RO91 INGB 0000 9999 0632 2142

2. Plata cu cardul

Pentru procesarea platilor online cu carduri VISA sau MASTERCARD utilizam platforma MobilPay operata de Netopia SRL. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de plata on-line, fara costuri suplimentare.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

 2. Plata in numerar la livrare

Pentru comenzile cu ridicare de la sediu, plata in numerar se face direct la casierie.

Pentru comenzile cu livrare prin curier, plata se face la predarea coletului, curierul eliberand o chitanta in schimbul banilor incasati.